Home » MSP Programmamanagement Fasttrack (inclusief beide examens)

Opleiding: MSP Programmamanagement Fasttrack (inclusief beide examens)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,utrecht,eindhoven,rijswijk,hoorn

Algemene informatie over de cursus
De MSP® Programmamanagement Fasttrack (Inclusief beide examens) is een training op maat gemaakt voor ervaren project- en/of programmamanagers, die een behoorlijke discipline hebben in zelfstudie. De training biedt een verkort en intensief programma, waarin de MSP Foundation en Practitioner gecombineerd worden.


De training is korter, voordeliger en intensiever dan een regulier programma, en biedt een interessante netwerkgelegenheid met ervaren vakgenoten. Na afloop van deze training bent u (beter) in staat om:

  • de principes van het toepassen van MSP te begrijpen;
  • MSP effectief toe te passen;
  • het MSP Foundation-examen en het MSP Practitioner-examen succesvol af te leggen. U kunt zich optimaal voorbereiden voor beide examens met onze e-learning tool.
Het cursusmateriaal is Engelstalig, evenals het examen.


Studiebelasting/lesmethode

De studiebelasting van de MSP Practitioner Programmamanagement bedraagt 8-10 uur voorbereiding per les buiten de lesuren,en studie voor het examen na afloop. Dit is in totaal circa 32-40 uur.


The MSP® courses on this page are offered by Forsa Advies ATO of AXELOS Limited. MSP is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.


 
Doelgroep

Deze training is bestemd voor ervaren project- en/of programmamanagers die een behoorlijke discipline hebben in zelfstudie.

Voorkennis

Vereiste voorkennis is minimaal twee jaar ervaring in het leiden van programma's, projecten en/of portfoliomanagement. Kennis van PRINCE2 is aan te raden om dit raamwerk goed te kunnen plaatsen. Neem contact op als u niet voldoet aan deze eisen, zodat wij u passende alternatieven kunnen adviseren.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de MSP Fasttrack bent u grotendeels voorbereid op het officiële AXELOS examen. Het MSP Foundation examen is een Engelstalig, gesloten-boekexamen. Het examen duurt 60 minuten en bestaat uit 60 multiple choice vragen. U moet 33 antwoorden of meer goed hebben om te slagen. Het MSP Practitioner examen duurt 2,5 uur en is een Engelstalig open-boekexamen. Het examen bestaat uit 70 vragen, die gebaseerd zijn op een scenario. Hiervan moet u minimaal 42 vragen (60%) goed hebben om te slagen. U krijgt extra tijd indien Engels niet uw moedertaal is. Ingangseis voor het MSP Practitioner examen is een 5de editie MSP Foundation certificaat. De exameneisen zijn ontwikkeld door en worden verstrekt met toestemming van AXELOS.
Voor het afleggen van het examen ontvangt u vanuit PeopleCert een voucher. U heeft vervolgens een jaar de tijd om dit examen op een tijdstip en locatie van uw keuze af te leggen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
746aA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren