Home » MSP Programmamanagement Foundation (inclusief examen)

Opleiding: MSP Programmamanagement Foundation (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,utrecht,eindhoven,rijswijk,hoorn

Algemene informatie over de cursus
De cursus MSP Programmamanagement Foundation (inclusief examen) is een basistraining programmamanagement in het framework Managing Successful Programmes: MSP. Dit framework is geschikt voor zowel grote als kleine organisaties in allerlei sectoren. Tijdens de cursus leert u de methode kennen en begrijpen. U beheerst de basis van programmamanagement.


Tijdens de cursus komt de gehele methodiek aan bod. De nadruk ligt op het begrijpen van de theorie en het kunnen gebruiken van de methodiek op hoofdlijnen. Na afloop van deze training bent u (beter) in staat om:

  • inzicht te bieden in de baten en principes die ten grondslag liggen aan een gestructureerde aanpak van programmamanagement;
  • het MSP-raamwerk te begrijpen;
  • de principes van het toepassen van MSP te begrijpen;
  • een start maken met het effectief toepassen van MSP.
De studiebelasting van de training bedraagt enkele uren voorbereiding per les buiten de lesuren, en studie voor het examen na afloop. Dit is in totaal circa 16-20 uur.


Het cursusmateriaal is Engelstalig, evenals het examen.


The MSP courses on this page are offered by Forsa Advies ATO of AXELOS Limited. MSPģ is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die behoefte heeft aan een beheerste aanpak voor het managen van programma's; specifiek voor programmadirecteuren, programmamanagers, business-changemanagers en senior managers die betrokken zijn bij grote organisatieveranderingen (en die een MSP-kwalificatie willen behalen).

Voorkennis

Er zijn geen specifieke certificaten nodig als voorkennis.

Duur

De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop bent u grotendeels voorbereid op het officiŽle AXELOS-examen. Het examen is een Engelstalig gesloten-boekexamen. Het examen duurt 60 minuten en bestaat uit 60 multiple-choicevragen. U moet minimaal 33 vragen correct beantwoorden om te slagen. De exameneisen zijn ontwikkeld door en worden verstrekt met toestemming van AXELOS. Dit examen wordt na afloop van een training bij u afgenomen met behulp van een online, proctor examen. Wanneer u slaagt voor het examen ontvangt u het officiŽle, digitale MSP Foundation AXELOS certificaat. Daarnaast ontvangt u een digitaal bewijs van deelname aan de training wanneer u 75% of meer van de training actief aanwezig bent geweest.
Voor het afleggen van het examen ontvangt u vanuit PeopleCert een voucher. U heeft vervolgens een jaar de tijd om dit examen op een tijdstip en locatie van uw keuze af te leggen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6a337 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren