Home » MoP Portfoliomanagement Fasttrack (inclusief examens)

Opleiding: MoP Portfoliomanagement Fasttrack (inclusief examens)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

rijswijk,hoorn

Algemene informatie over de cursus
Management of Portfolios (MoP®) is de beste management practice standaard van OGC voor Portfoliomanagement. Portfolio omvat het geheel aan projecten, programma’s en andere veranderinitiatieven binnen een organisatie.


MoP biedt u een raamwerk voor het definiėren en het leveren van (verander)portfolio’s en in balans brengen met de mogelijkheden van de organisatie.


Onze MoP Portfoliomanagement Fasttrack is een intensief, verkort programma en vereist een behoorlijke discipline in het bestuderen van de stof. U doorloopt drie lesdagen in een stevig tempo waarin theorie en praktijk elkaar mooi afwisselen.


Het cursusmateriaal is Engelstalig, evenals het examen.


Studiebelasting

De studiebelasting van de MoP Portfoliomanagement Special bedraagt 8-10 uur voorbereiding per les buiten de lesuren, en studie voor het examen na afloop. Dit is in totaal circa 32-40 uur.


The MoP courses on this page are offered by Forsa Advies ATO of AXELOS Limited. MoP® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.
Doelgroep

De training richt zich op ervaren (portfolio)managers, lijnmanagers, consultants of senior medewerkers van een portfolio-, programma- of projectbureau, die zich verder willen verdiepen in portfoliomanagement.

Voorkennis

Vereiste voorkennis is minimaal twee jaar ervaring in het leiden van programma's, projecten en/of portfoliomanagement. Kennis van PRINCE2 en MSP is aan te raden om dit raamwerk goed te kunnen plaatsen. Voldoet u niet aan het profiel en heeft u wel interesse in deze training? Wij adviseren u graag.

Duur

Deze training bestaat uit drie lesdagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Het Engelstalige MoP Foundation-examen is een gesloten boek examen en duurt 40 minuten. Het examen bestaat uit 50 multiple choice vragen waarvan je er 25 goed moet beantwoorden (50%).
Het MoP-Practitioner examen duurt 3 uur. Het is een open boek examen en bestaat uit vier complexe multiple choice vragen op basis van een scenario. Je kunt maximaal 20 punten verdienen per vraag. Het maximum aantal punten is 80. Met 40 behaalde punten of meer ben je geslaagd. De exameneisen zijn ontwikkeld door en worden verstrekt met toestemming van AXELOS.
Voor het afleggen van het examen ontvangt u vanuit PeopleCert een voucher. U heeft vervolgens een jaar de tijd om dit examen op een tijdstip en locatie van uw keuze af te leggen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
82Ed6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren