Home » TMAP High-performance Quality Engineering (inclusief examen)

Opleiding: TMAP High-performance Quality Engineering (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

utrecht,nieuwegein

Algemene informatie over de cursus




In de IT-wereld van vandaag wordt van cross-functionele teams verwacht dat zij snel bedrijfswaarde met de juiste kwaliteit leveren. TMAP ondersteunt deze nieuwe manier van werken aan built-in quality die verder gaat dan testen alleen.


Het uitvoeren van QA- en testactiviteiten in een organisatie vereist een breed scala aan kennis en vaardigheden. De cursus TMAP High-performance Quality Engineering bereidt professionals voor op deze operationele activiteiten.


Deze training neemt u in drie dagen mee in de operationele activiteiten van high-performance testen. Korte inleidingen worden gevolgd door relevante oefeningen. Ook is er voldoende ruimte voor het delen van ervaringen tussen met andere deelnemers. Tijdens de training oefent u ook examenvragen.


De training is gebaseerd op het boek Quality for DevOps teams en de TMAP body-of-knowledge.


Onderstaande afbeelding toont de 2020 TMAP certificeringen en geeft aan dat de TMAP Quality for cross-functional teams de basis legt voor de andere twee certificeringen: TMAP High-performance quality engineering en TMAP Organizing built-in quality at scale.


De cursusprijs is inclusief examen, lesmateriaal, koffie, thee en lunch.



Doelgroep

Deze training is bestemd voor iedereen die werkt in of met high-performance IT delivery teams, zoals DevOps en Scrum, en die verantwoordelijk is voor of sterk betrokken is bij quality engineering, zoals QA-professionals, testers, beheerders, business analisten, product owners, ontwikkelaars, gebruikers, scrum masters, agile coaches, release train engineers etcetera.

Voorkennis

Voor deze cursus is basiskennis van informatietechnologie, werken in teams en een Agile manier van werken vereist. Er zijn geen specifieke certificeringen vereist maar we adviseren ten zeerste om eerst het certificaat TMAP Quality for cross-functional teams te behalen.

Duur

De cursusduur is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt 12 personen.

Certificaat

De cursus wordt afgesloten met een examen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4dE9C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren