Home » Agile Projectmanagement Foundation (via e-learning)

Opleiding: Agile Projectmanagement Foundation (via e-learning)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus
Tijdens deze cursus Agile Projectmanagement Foundation (via e-learning) leert u de kernprincipes die nodig zijn om een succesvol project te beheren. Agile Projectmanagement biedt een mate van reikwijdte en wendbaarheid, die niet veel andere methodologieŽn bieden.


Met een duidelijk, beknopt en gedetailleerd perspectief op Agile Projectmanagement-productiviteit, is de certificering nuttig voor alle kandidaten en competentieniveaus, variŽrend van zeer ervaren projectmanagers tot nieuwkomers in de branche.


De Foundation-cursus behandelt de filosofie en principes van Agile Projectmanagement, de levenscyclus van een Agile-project, inclusief alternatieve configuraties, de producten die tijdens een Agile-project worden geproduceerd en hun doel en de rollen en verantwoordelijkheden binnen een Agile-project.


De training wordt in het Engels verzorgd.


De cursus wordt afgesloten met een examen. Het examen bestaat uit 50 multiple-choice vragen. De deelnemer dient in 40 minuten 25 of meer correcte antwoorden te geven om te slagen. Het betreft een geslotenboekexamen.


Persoonlijke begeleiding


Als extra optie bieden wij bij deze e-learningcursus de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die u persoonlijk begeleidt. Onze ervaren trainer kan met u de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kunt u eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken.


Het contact met de trainer verloopt online of via de telefoon. Hiervoor is drie uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.


Wilt u meer informatie over onze persoonlijke begeleiding? Neem dan contact met ons op.


De cursus is volledig geaccrediteerd door APM Group International.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor nieuwe en ervaren projectmedewerkers, personen die regelmatig aan projecten deelnemen of projecten ondersteunen en daarin een sturende functie hebben.

Voorkennis

Enige ervaring met deelname in projecten wordt aanbevolen, maar is niet verplicht.

Duur

Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. U heeft zes maanden de tijd om de cursus af te ronden. Wilt u graag langer toegang tot uw zelfstudie? U kunt eenvoudig twee maanden extra tijd bijboeken. De kosten hiervoor bedragen € 105,00.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Bij het slagen voor het examen ontvangt u een certificaat. De examenkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
22Cb8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren