Home » PL/SQL Programmeren

Opleiding: PL/SQL Programmeren

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

apeldoorn

Algemene informatie over de cursus




De cursus PL/SQL Programmeren behandelt de basisvaardigheden die je nodig hebt om programma's te schrijven in een derde generatietaal. Deze basisvaardigheden pas je vervolgens toe in PL/SQL, de procedurele programmeertaal van Oracle.


De derde generatietaal sluit aan op de vierde generatietaal SQL. PL/SQL breidt de mogelijkheden van SQL uit en verbetert de performance. In de training komt de plaats van PL/SQL tussen de verschillende Oracle hulpmiddelen aan de orde.


Verder behandelen wij de basisbegrippen van programmeren in een procedurele taal. Vanzelfsprekend besteden wij veel aandacht aan het uitvoeren van opdrachten.


Het doel van de cursus is inzicht krijgen in het schrijven van programma’s in een procedurele programmeertaal in het algemeen en in PL/SQL in het bijzonder.


Deze training is geschikt voor iedereen die versie 11g en hoger gebruikt. Versie-afhankelijke features worden specifiek aangegeven.


Het cursusmateriaal en de lunch zijn bij de training inbegrepen.
Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor personen met weinig of geen programmeerervaring, die applicaties gaan bouwen, ontwerpen en/of onderhouden met gebruikmaking van een Oracle-database en/of Oracle-hulpmiddelen, waarbinnen PL/SQL kan worden gebruikt (zoals Oracle Developer Forms en Reports). De cursus is tevens geschikt voor personen die als gegevens- en/of applicatiebeheerder te maken krijgen met Oracle.

Voorkennis

Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is kennis van en ervaring met de query-taal SQL vereist.

Duur

De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F218D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren