Home » MSP Programmamanagement Foundation (via e-learning)

Opleiding: MSP Programmamanagement Foundation (via e-learning)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus
De cursus MSP Foundation (via e-learning) is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP-methode of programmamanagement. Of u nu in een programma meedraait of (aanstaande) programmamanager bent, deze cursus biedt u de belangrijkste handvatten.


De e-learningtraining is een uitkomst voor iedereen die zich wil verdiepen in de MSP programmamanagementmethode, maar geen klassikale training wil volgen. De cursus MSP Foundation is volledig geaccrediteerd door PeopleCert en voldoet daarmee aan de strenge internationale kwaliteitseisen. Na het doorlopen van de zelfstudie bent u optimaal voorbereid voor het MSP Foundation examen. De examenkosten zijn bij de cursus inbegrepen.


Met de Engelstalige e-learningcursus MSP Foundation is het mogelijk om in uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt, te studeren. De zelfstudie bevat het volledige MSP Compact e-book, heel veel video’s en oefeningen om te zorgen dat u de stof eigen maakt. Ook bevat de zelfstudie de populaire ExamTrainer, waarmee u uitgebreid kunt oefenen met examenvragen. Verder houdt de zelfstudie exact uw studieresultaten bij, zodat u op basis van deze resultaten kunt bepalen wat u nog moet doen om klaar te zijn voor uw examen.


Unieke examengarantie


Wij zijn ervan overtuigd dat als u de volledige zelfstudie bestudeert, u het examen zal halen. Mocht u tóch het examen niet halen, dan krijgt u van ons een gratis nieuw examen. Om voor dit gratis nieuwe examen in aanmerking te komen dient u wel aantoonbaar voldoende te hebben gestudeerd. Bovendien verwachten wij dat u binnen drie weken na uw laatste oefeningen het examen heeft gedaan.


Persoonlijke begeleiding


Als extra optie bieden wij bij deze e-learningcursus de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die u persoonlijk begeleidt. Onze ervaren trainer kan met u de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kunt u eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken.


Het contact met de trainer verloopt online of via de telefoon. Hiervoor is drie uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.


Wilt u meer informatie over onze persoonlijke begeleiding? Neem dan contact met ons op.


Let op: dit betreft een Engelstalige cursus!


Accredited training is provided by Lagant, AXELOS-International Training Organisation.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die in een programma meedraait, maar ook voor (aanstaande) programmamanagers.

Voorkennis

Basiskennis van projectmanagement is gewenst voor het volgen van de training.

Duur

Omdat het zelfstudie betreft, bepaalt u zelf de cursusduur. U heeft zes maanden de tijd om de cursus af te ronden. Wilt u graag langer toegang tot uw zelfstudie? U kunt eenvoudig twee maanden extra tijd bijboeken. De kosten hiervoor bedragen € 105,00.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat

Bij het slagen voor het MSP Foundation Programmamanagement examen ontvangt u een AXELOS-certificaat. De kosten voor het examen zijn in de cursusprijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
AeB48 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren