Home » MS Project Basis (In Company)

Opleiding: MS Project Basis (In Company)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus
Plannen en projectmatig werken zijn niet meer weg te denken. Om te voorkomen dat deadlines niet worden gehaald en het budget overschreden wordt, kunt u MS Project gebruiken om grip te houden op uw projectplanning.


In de cursus MS Project Basis leert u projecten plannen met gebruik van alle beschikbare middelen, zoals de beschikbare mensen en gereedschappen. Vervolgens leert u de planning bewaken, aanpassen en optimaliseren.


Er wordt ingegaan op de verschillende aspecten van dit veel gebruikte planningsprogramma. U leert hoe u een project moet opzetten en hoe u resources (mensen, materialen, kosten) aan de verschillende taken kunt toewijzen. Het toewijzen kan niet alleen met resources uit het actieve project, maar u kunt ook gebruik maken van een resourcepool. Wij gaan in deze cursus uitgebreid hierop in.


Ook leert u in deze training hoe u de voortgang van het project kunt bewaken. Zo leert u een filter op het project te plaatsen, rapportages over het project te maken, mijlpalen en deadlines in te stellen, verschillende weergaven en tabellen te bekijken en aan te passen.


U leert niet alleen de taken van uw projecten overzichtelijk weer te geven en wijzigingen en voltooiing bij te houden, maar ook de informatie te delen met anderen door projecten aan elkaar te koppelen of gebruik te maken van andere onderdelen van het MS Office-pakket.


Het cursusboek is bij de cursus inbegrepen. Dit cursusboek is na afloop goed geschikt als naslagwerk.


 
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor projectmanagers en projectmedewerkers, kortom iedereen die in het dagelijks werk te maken heeft met planningen. Dit kunnen zowel beginnende planners als mensen met meer planningservaring zijn.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze cursus MS Project te volgen.Wel verwachten wij van de deelnemers dat zij computervaardig zijn.

Duur

De duur van de cursus is een dag. Het is mogelijk om de cursus met een halve of een hele dag uit te breiden als terugkomdag of als verdere verdieping.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt tien personen.

Certificaat

Alle deelnemers van de cursus MS Project ontvangen na afloop van de training een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
84F81 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren