Home » Excel Gevorderd (In Company)

Opleiding: Excel Gevorderd (In Company)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus




Als u de basisbeginselen van Excel voldoende beheerst, maar nog meer uit dit programma wilt halen, kunt u in onze cursus Excel Gevorderd (In Company) leren hoe u efficiënt kunt omgaan met gegevenslijsten (filteren, tabellen, subtotalen, draaitabellen), functies nog beter kunt inzetten en analyses kunt maken.


Verder leert u hoe u uw gegevens in een document kunt beveiligen en taken in Excel kunt automatiseren door middel van macro's. In deze cursus neemt vooral het werken met draaitabellen een belangrijke rol in. Met draaitabellen kunt u sneller analyses maken en sneller rapporteren. Wanneer u gaat werken met draaitabellen kunt u veel tijd besparen.


Deze training wordt gegeven als een maatwerktraining bij u op het bedrijf. Op deze manier kunnen wij de inhoud aan uw niveau en wensen aanpassen. Zo heeft u een optimaal rendement van deze cursus. Deze gevorderde cursus Excel kunt u volgen in iedere gewenste versies. Dit in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.


Het cursusmateriaal is bij de cursus inbegrepen. Ons modulaire cursusboek is na afloop van de training een uitstekend naslagwerk.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die meer uit Excel wil halen.

Voorkennis

Ervaring in het werken met Excel is vereist. Wanneer u weinig ervaring heeft, adviseren wij u om eerst de basiscursus te volgen.

Duur

De duur van de cursus Excel - Gevorderd is een dag. Het is, afhankelijk van de wensen met betrekking tot de inhoud, mogelijk om de cursus met een hele of halve dag uit te breiden.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt ongeveer tien personen.

Certificaat

Alle deelnemers aan deze gevorderde cursus Excel ontvangen na afloop een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
41E63 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren