Home » Excel Basis (In Company)

Opleiding: Excel Basis (In Company)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus
De cursus Excel Basis is bedoeld voor iedereen die nog weinig of geen ervaring heeft met het programma Excel. Tijdens deze praktische cursus, die bij u op locatie wordt gegeven, leert u alle basisvaardigheden en maakt u kennis met de uitgebreide mogelijkheden van dit geweldige spreadsheet-programma. Wanneer u efficiŽnt met Excel wilt werken, is deze training onmisbaar.


U leert tijdens deze cursus Excel onder ander gegevens invoeren, uw werkblad opmaken, eenvoudige berekeningen maken, sorteren, filters plaatsen, op een goede manier printen, diverse functies, basistechnieken met betrekking tot draaitabellen, grafieken maken en heel veel tips & tricks.


In deze basiscursus Excel behandelen wij ook de als-functie en de functie verticaal zoeken. Dit omdat wij van mening zijn dat dit juist onderdelen van Excel zijn, waarmee u veel tijd kunt besparen tijdens de dagelijkse werkzaamheden.


Wij geven deze basiscursus als een maatwerktraining bij u op locatie. Wanneer dit lastig is, kunnen wij de training ook op een van onze locaties organiseren.


Deze cursus Excel kan in iedere gewenste versie worden gevolgd, in zowel de Nederlandstalige als de Engelstalige versie.


Het cursusboek is bij de cursus inbegrepen. Dit boek is na afloop van de cursus uitstekend geschikt als naslagwerk.
Doelgroep

Deze cursus is bestemd voor iedereen die met Excel wil gaan werken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist om deze basiscursus Excel te kunnen volgen.

Duur

De duur van de Basiscursus Excel is een dag (twee dagdelen van drie uur) Het is eventueel mogelijk om de training over meerdere weken te verdelen.

Groepsgrootte

Om voldoende persoonlijke aandacht aan de cursisten te kunnen geven bedraagt de maximale groepsgrootte ongeveer acht deelnemers.

Certificaat

Alle deelnemers aan de basiscursus Excel ontvangen na afloop een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4d114 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren