Home » Access Basis

Opleiding: Access Basis

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,eindhoven,rotterdam,apeldoorn,roosendaal

Algemene informatie over de cursus
Zonder een goed werkende database is een goede bedrijfsvoering haast onmogelijk. Daarom werken veel bedrijven tegenwoordig met het programma Access. Het enorme voordeel van Access is dat het flexibel is en dat er niet hoeft te worden geprogrammeerd. Als de tabellen eenmaal zijn gemaakt en gevuld (het meeste werk), kan het systeem bij iedere vraag naar informatie worden aangepast.


In onze zeer uitgebreide cursus Access Basis leert u stap voor stap hoe u een relationele database ontwikkelt. Onze cursus Access is logisch opgebouwd. U begint met het maken van een tabel en het invoeren van gegevens in de tabel. De volgende stap is het maken van formulieren om de gegevens in de tabel in te voeren.


Wanneer de gegevens zijn ingevoerd, maakt u een query om specifieke gegevens aan de hand van verschillende criteria uit een tabel op te vragen. Om de gegevens af te drukken maakt u een rapport. Daarnaast leert u in deze cursus hoe u in Access kunt rekenen, gegevens kunt importeren en exporteren, tabellen kunt koppelen aan andere programma’s en een macro kunt maken. Na afloop van de cursus bent u in staat om een database te bouwen, inclusief een menustructuur.


Deze cursus Access wordt klassikaal gegeven. Onder leiding van een ervaren docent leert u een goede database te bouwen en krijgt u een groot aantal praktische tips en tricks.


Het is ook mogelijk om deze training als een maatwerkcursus of privétraining bij u of bij ons op locatie te organiseren. Bij twee deelnemers is dit zelfs een goedkopere optie.


Lunches en cursusmateriaal zijn bij de cursus inbegrepen. Ons cursusboek is na afloop van de training uitstekend geschikt als naslagwerk.
Doelgroep

Deze training Access is bestemd voor iedereen die een database wil gaan bouwen.

Voorkennis

Voor deze cursus is geen specifieke voorkennis vereist. Wel verwachten wij dat de cursisten computervaardig zijn.

Duur

De cursusduur bedraagt twee dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt zes deelnemers. Er is tijdens deze training voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

Certificaat

Alle deelnemers van de basiscursus Access ontvangen na afloop van de cursus een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C410C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren