Home » ITIL4 Foundation (via e-learning)

Opleiding: ITIL4 Foundation (via e-learning)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Algemene informatie over de cursus
De e-learningcursus ITIL 4 Foundation zorgt ervoor dat u uw IT-organisatie zo efficiŽnt mogelijk kunt inrichten. Eindresultaat: een IT-dienstverlening die perfect toegespitst is op de Agile-wensen en behoeften van de rest van de organisatie.


In slechts enkele maanden leert u, in uw eigen tempo, de ITIL 4-principes, -rollen en -processen toe te passen. Met deze training via e-learning kunt u direct in de praktijk aan de slag. Uw IT-dienstverlening gaat naar een niveau hoger met behulp van nieuwe technologieŽn en ITIL Best Practices. Het doorlopen van de zelfstudie kost ongeveer 16 uur. Daarnaast dient u voor de voorbereiding voor het examen een tijdsinvestering te rekenen tussen de 6 en 12 uur.


Na deze cursus ITIL 4 Foundation heeft u een raamwerk van processen en concrete handvatten om uw IT-organisatie in te richten en te beheren. ITIL 4 geeft een (IT-)organisatie kansen en mogelijkheden om de IT-dienstverlening perfect af te stemmen op de behoefte van en de mogelijkheden binnen de bedrijfsprocessen.


Na het volgen van deze training bent u in staat om:

  • uw team en organisatie te enthousiasmeren voor ITIL 4;
  • de ITIL 4-strategie toe te passen ter verbetering uw IT-organisatie;.
  • de ITIL 4-processen te implementeren in uw organisatie met een gedegen plan van aanpak;
  • te slagen voor het ITIL Foundation examen.
Tijdens deze online training heeft u de mogelijkheid om onbeperkt eindexamenvragen te oefenen met onze ExamTrainer. De examenkosten voor het examen ITIL 4 Foundation zijn bij de cursus inbegrepen.


Persoonlijke begeleiding


Als extra optie bieden wij bij deze e-learningcursus de mogelijkheid om gebruik te maken van een ervaren trainer/coach die u persoonlijk begeleidt. Onze ervaren trainer kan met u de theorie bespreken en aangeven hoe deze in de praktijk wordt gebruikt. Daarnaast kunt u eventuele onduidelijkheden over de stof bespreken.


Het contact met de trainer verloopt online of via de telefoon. Hiervoor is drie uur gereserveerd. De trainer zal na ieder contact aangeven hoeveel van deze tijd nog resteert.


Wilt u meer informatie over onze persoonlijke begeleiding? Neem dan contact met ons op.
Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen die actief is in de IT-branche en online dienstverlening. Voor iedereen die interesse heeft in de laatste ITIL-processen en haar best practices.

Voorkennis

Voor deze zelfstudie is geen speciale voorkennis vereist. Het helpt wanneer u al enige kennis heeft van automatisering en het verlenen van diensten.

Duur

Aangezien het zelfstudie betreft, is de cursusduur flexibel. U heeft zes maanden de tijd om de cursus af te ronden.

Groepsgrootte

De maximale groepsgroote bedraagt acht personen.

Certificaat

Deze training leidt op voor het examen ITIL4 Foundation. Na het behalen van dit examen ontvangt u een officieel certificaat. De examenkosten zijn bij de cursus inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
185f8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren