Home » ISTQB Foundation (inclusief examen)

Opleiding: ISTQB Foundation (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

amsterdam,utrecht,eindhoven,drachten,nieuwegein,diemen,den haag,baarn,paterswolde

Algemene informatie over de cursus
De International Software Testing Qualification Board (ISTQB) opgericht met onder andere als doel een verdere internationalisatie en harmonisatie van de testcertificatieprogramma's tot stand te brengen. Inmiddels bestaat er een volledig wereldwijd geharmoniseerd en erkend ISTQB certificatieschema.


De driedaagse geaccrediteerde training ISTQB Foundation bereidt u voor op het examen 'Foundation Certificate in Software Testing' en voldoet aan de eisen zoals deze door ISTQB worden gesteld. U leert over testprincipes & standaards, testmanagement, testfasering, reviews en inspecties en testtechnieken, zowel voor white-box als black-box testen en testtools.


Na afloop van de cursus legt u het examen af. Het Foundation-certificaat is een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het ISTQB Advanced Certificate examen.
Doelgroep

De cursus is bestemd voor testers die zich verder willen verdiepen in het gestructureerd testen en in het kader van hun testcarrière het ISTQB Foundation Certificaat willen verkrijgen. Ook is de cursus geschikt voor gebruikers, ontwikkelaars en beheerders die zich bezighouden met het testen van informatiesystemen en software-producten. Tevens is de cursus bestemd voor kwaliteitsfunctionarissen en projectmanagers die zich willen verdiepen in gestructureerd testen en het definiëren van teststandaards.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur

De duur van deze training is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Deze driedaagse geaccrediteerde cursus is een voorbereiding op het examen Foundation Certificate in Software Testing. De examenkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
CeDd5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren