Home » Business Intelligence Concepten

Opleiding: Business Intelligence Concepten

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

nieuwegein

Algemene informatie over de cursus
Tijdens de cursus Business Intelligence Concepten leert u een aantal belangrijke zaken rondom BI, die u kunnen helpen om BI-initiatieven in uw organisatie beter te begrijpen en eventueel beter te sturen. U krijgt inzicht in geldende theorieŽn en opvattingen. Daarnaast leert u de theorie toepassen met behulp van een case.


Tijdens de cursus werkt u aan oefeningen op basis van een case. Door het maken en bespreken van de oefeningen kunt u voor uzelf bepalen of u de theorie goed begrijpt.


Deze cursus is onderdeel van de cursus Business Intelligence & Data Warehouse Concepten. Bent u geÔnteresseerd in de wijze waarop u ontwerpen moet maken van Data Warehouses (stermodelleren) en welke technieken u ter beschikking staan? Schrijf u dan in voor de cursus Business Intelligence & Data Warehouse Concepten.
Doelgroep

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die vanuit zijn of haar rol en verantwoordelijkheid in de organisatie te maken heeft met de totstandkoming van stuurinformatie, in projectvorm of in een bestaande organisatie (beheer). U kunt hierbij denken aan analisten die Business Intelligence- en Data Warehouse-oplossingen ontwerpen, architecten die met Business Intelligence- en Data Warehouse-oplossingen in aanraking komen, ontwikkelaars die de oplossingen moeten gaan bouwen en de eindgebruikers die BI-applicaties intensief gaan gebruiken.

Voorkennis

Er is geen specifieke voorkennis vereist om aan deze training deel te nemen.

Duur

De duur van de cursus Business Intelligence Concepten is een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte voor deze training bedraagt twaalf deelnemers.

Certificaat

Na afloop van de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
53EaF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren