Home » ITIL Specialist High Velocity IT | HVIT (inclusief examen)

Opleiding: ITIL Specialist High Velocity IT | HVIT (inclusief examen)

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

utrecht,nieuwegein

Algemene informatie over de cursus
Heeft u in uw dagelijkse werkzaamheden te maken met de werking en de migratie naar de levering van digitale producten en services, naar een sterk geautomatiseerde omgeving, of naar een Lean, Agile of DevOPs-manier van werken, dan is de training ITIL Specialist High Velocity IT (HVIT) een geschikte training voor u.


D ze 3-daagse ITIL® 4 Specialist: High Velocity IT (HVIT) training geeft inzicht in de manieren waarop digitale organisaties en digitale operating modellen functioneren in high velocity omgevingen, gericht op snelle levering van producten & diensten om maximale waarde te verkrijgen. De kwalificatie geeft de kandidaat inzicht in werkwijzen zoals Agile en Lean, en technische werkwijzen en technologieėn zoals Cloud, Automatisering en Automatisch Testen. De cursus is gebaseerd op het ITIL 4 best practice service value system dat is opgenomen in de nieuwste 2019 richtlijnen.


Om het examen ITIL 4 Specialist High Velocity IT te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van een geldig ITIL4 Foundation-certificaat. Indien u het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL 4 Specialist High Velocity IT.


Trainingsdoelstellingen

  • begrip van concepten met betrekking tot het hogesnelheidskarakter van de digitale onderneming, inclusief de vraag die het stelt aan IT;
  • begrip van de digitale productlevenscyclus in termen van het ITIL ‘operating model’;
  • begrip van het belang van de ITIL Guiding Principles en andere fundamentele concepten voor het leveren van high-speed IT;
  • kennis van de manier waarop u kunt bijdragen aan het bereiken van waarde met digitale producten.
Examen


Het examen duurt 90 minutenen bestaat uit 40 multiple-choicevragen. Wanneer u minimaal 28 vragen goed heeft beantwoord, bent u geslaagd. De examenkosten zijn bij de prijs inbegrepen.


Cursusmateriaal, examen, koffie, thee en lunch zijn bij de cursusprijs inbegrepen.


 

 
Doelgroep

De training is bestemd voor IT-servicemanagement professionals, met name diegenen die werken in goed presterende en veelzijdige IT-teams. Denk hierbij aan: - Service Designer; - Release Manager; - Cloud Architect; - DevOps Engineer; - Software Developer; - Automation Specialist; - Test Engineer; - Scrum Master; - Business Transformation Manager; - Applications Engineer; - Cloud Software and Network Engineer; - IT Operations Manager.

Voorkennis

Om het examen ITIL 4 Specialist High Velocity IT te kunnen afleggen, dient u in het bezit te zijn van een geldig ITIL4 Foundation-certificaat.

Duur

De duur van deze opleiding is drie dagen.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt acht deelnemers.

Certificaat

Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat ITIL 4 Specialist High Velocity IT.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
97BcA Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren