Home » Microsoft 365 Copilot

Opleiding: Microsoft 365 Copilot

Bij: CLS Trainingen

 
 

Plaatsen / leslocaties

drachten,nieuwegein

Algemene informatie over de cursus
Tijdens de cursus Microsoft 365 Copilot leert u hoe u AI binnen uw dagelijkse werk kunt inzetten. U maakt kennis met AI-technologieŽn, zoals ChatGPT en Microsoft Copilot. U leert hou u deze tools kunt gebruiken om uw productiviteit te verhogen. Van geavanceerd e-mailbeheer in Outlook en het creŽren van indrukwekkende presentaties in PowerPoint tot het automatiseren van taken in Word, Excel, en Teams.


Nadat wij deze essentiŽle toepassingen hebben behandeld, zullen wij ons verdiepen in de mogelijkheden van Microsoft Power Platform, met een focus op Power Automate en Power Apps. Hier leert u hoe u geautomatiseerde workflows kunt ontwerpen en maatwerkapplicaties kunt bouwen om uw dagelijkse processen te optimaliseren.


De cursus biedt niet alleen inzicht in veiligheid en privacy binnen Microsoft 365, maar leert u ook hoe u Copilot, Power Automate en Power Apps effectief en veilig kunt inzetten. Praktijkgerichte oefeningen met Word, Excel, Teams, Power Automate en Power Apps staan centraal, inclusief het schrijven van geavanceerde prompts en het controleren van de kwaliteit van outputs.


Verhoog uw productiviteit door effectief gebruik te maken van Microsoft 365 Copilot. Ontdek hoe u met AI uw dagelijkse taken binnen Microsoft 365 applicaties kunt stroomlijnen en verbeteren door met slimme automatisering jouw werkprocessen efficiŽnter te maken.
Doelgroep

De cursus is bestemd voor Microsoft 365-gebruikers in alle rollen. Van administratieve medewerkers tot projectmanagers en IT-specialisten, die hun werkzaamheden willen optimaliseren met de geavanceerde functies van Microsoft 365 Copilot.

Voorkennis

Basiskennis van Microsoft 365-applicaties zoals Word, Excel en Outlook is vereist.

Duur

De training duurt een dag.

Groepsgrootte

De maximale groepsgrootte bedraagt twaalf personen.

Certificaat

Na afloop van de training ontvangt u een certificaat.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8bE11 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren