Home » cursus Zakelijk Duits

Opleiding: cursus Zakelijk Duits

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


De cursus Zakelijk Duits bevat onder andere de volgende onderwerpen:

  • Jezelf voorstellen
  • Telefoneren
  • Afspraken en tijdsaanduidingen
  • Telwoorden
  • Vervoersmiddelen
  • Geldzaken
  • Klantenservice en klachten
  • Vakantie en vrije tijd
 


Internationaal erkend Goethe diplomaDe cursus Zakelijk Duits is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A2. Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Goethe Examen A2 om zo het internationaal erkende diploma (Zertifikat of Attest) te behalen van het befaamde Goethe-Institut.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De studieduur van de cursus Zakelijk Duits is 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf449.10euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Met persoonlijke begeleiding,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusCommuniceer soepel met je Duitse relaties met de cursus Zakelijk Duits


Heb je in je werk regelmatig te maken met Duitssprekende relaties, maar heb jij nog onvoldoende kennis van de Duitse taal? Dan is de cursus Zakelijk Duits een mooie aanvulling op jouw CV. Met deze cursus leer je veelvoorkomende zakelijke begrippen, uitdrukkingen en toepassingen hiervan. Zo kun je die kennis meteen toepassen in de praktijk.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer zakelijk Duits op ERK-niveau A2
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Behaal een erkend Goethe-Institut diploma
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent


Om het vertrouwen van een klant te winnen en om misverstanden te voorkomen, is het belangrijk dat je helder communiceert. Met een cursus Zakelijk Duits leer je spreken, schrijven, luisteren en lezen.


Je gaat aan de slag met zakelijke begrippen en uitdrukkingen in veelvoorkomende situaties zodat jij efficiënt leert communiceren met handelspartners.
 


Onderhoud je Duitse contactenHeb jij Duitse collega’s? Of onderhoud jij de contacten met Duitssprekende zakenpartners? Dan is het belangrijk dat jij kennis hebt van de Duitse taal.


Wil jij op een leuke en uitdagende manier snel Zakelijk Duits leren, zonder te veel focus te leggen op moeilijke grammatica? Dan is deze cursus perfect voor jou! Met de cursus Zakelijk Duits ga jij aan de hand van oefeningen, praktijkvoorbeelden, spelletjes, en puzzels aan de slag!


Door niet alleen de theorie te leren, maar ook te oefenen met spreken, blijft de kennis nog beter hangen en leer je sneller. De woordenlijsten in elke les bieden een ideaal naslagwerk.
Behaal een internationaal erkend Goethe diplomaDe cursus Zakelijk Duits is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A2. Na afloop van de cursus kun je deelnemen aan het Goethe Examen A2. Daarmee kun je het internationaal erkende diploma (Zertifikat of Attest) behalen van het befaamde Goethe-Institut.
 


Ontdek de Duits taal en cultuur met een cursus Zakelijk DuitsJe begint de cursus Zakelijk Duits door te leren hoe je je jezelf voorstelt. Je gaat aan de slag met telefoneren en leert hoe je afspraken maakt. Ook zaken als vervoersmiddelen en transport komen aan bod. 


Deze Zakelijke Duits cursus biedt bovendien informatie over onderwerpen als familie, vrije tijd, geldzaken en het weer. Zo kun jij ook gesprekken voeren met jouw collega’s en zakenpartners. Ook krijg jij elke les culturele informatie over Duitsland. Het begrijpen en respecteren van de cultuur van jouw zakenpartners kan helpen bij het sluiten van een deal.
 


Inclusief geluidsbestandenMet de cursus Zakelijk Duits profiteer jij van het gebruik van geluidsfragmenten. Deze fragmenten bevatten verschillende dialogen en teksten zodat jij nog makkelijker de juiste uitspraak leert.
 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
72226 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren