Home » Cursus Zelfstandig werkend kok

Opleiding: Cursus Zelfstandig werkend kok

Bij: Aventus Cursussen

 

Aventus Cursussen

Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ APELDOORN
 

Inhoud van de cursus

Je leert en bereidt onder begeleiding van een (praktijk)docent de volgende items:

Luxe enkelvoudige en klassieke voorgerechten;
Speciale soepen en klassieke en trendy warme voorgerechten;
Primeurs en trends;
Complexe groenten- en aardappelbereidingen, meelspijzen en rijstgerechten;
Bereidingstechnieken met vis, schaal- en schelpdieren als hoofdcomponent;
Bereidingen en gerechten met vlees, wild en gevogelte als hoofdcomponent;
Bereiden van sauzen, samengestelde boters en eier- en botersauzen;
Workshops van wild en Japanse keuken, chocolade;
Bereiden van pauzedranken zoals spooms en granités;
Kleinbrood en patisserie;
Luxe samengestelde koude en warme desserts;
Vaktheorie koken warenkennis, management, menu-engineering, voedingsleer, HACCP en allergenenkennis;
Beheer en ontvangst van keukenvoorraden, tevens keukencalculatie en kostprijscalculaties;
Deze cursus bevat 24 lesdagen inclusief de examendag van 7 klokuren per lesdag.

Duur van de cursus

Minder dan 1 jaar

Kosten van de cursus

Nader te bepalen

Plaatsen / leslocaties

Apeldoorn - Laan van de Mensenrechten

Algemene informatie over de cursus

Wil je als chef de partie of zelfstandig werkend kok verantwoordelijk zijn voor de koude of warme kant in de keuken? Ben jij iemand die graag vanuit de praktijk het vak wil leren? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1f31B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren