Aventus
Laan van de Mensenrechten 5007331 VZ APELDOORN


Luxe voorgerechten, soepen en warme klassiekers bereiden;
Complexe groente-, aardappel-, vlees-, vis- en gevogeltegerechten maken;
Sauzen, samengestelde boters en moderne bereidingstechnieken toepassen;
Brood, patisserie en luxe desserts bereiden, inclusief pauzedranken zoals spooms en granités;
Workshops volgen over wild, Japanse keuken en chocolade;
Werken met menu-engineering, warenkennis, voedingsleer, HACCP en allergenen;
Keukenvoorraden beheren, keukencalculatie en kostprijscalculaties.
Startdatum: maandag 27 oktober 2025;
Duur: 24 dagdelen van 7 uur in 24 weken, inclusief examendag;
Lesdag: de cursus wordt gegeven op de maandagen;
Lestijd: 15.00 - 21.00 uur.
Je beschikt over een niveau 2 diploma kok of een gelijkwaardige combinatie van ervaringen en certificaten;
Je bent enthousiast en ambitieus om bijvoorbeeld (sous)chef te worden. Met de technieken en bereidingen die jij tijdens deze cursus leert, komt deze stap dichterbij!;
Een voldoende beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.