Home » Learnit

Learnit - OpleidingenAccess Basis

In twee dagen leer je in deze training de complete basis van Access. Van het maken van een eenvoudige tabel tot het opvragen van gegevens met
Opleidingstype: Cursus

Access Basis + Vervolg + Expert e-learning

Wil je alles weten over Access? Volg dan onze e-learning Access Basis + Vervolg + Expert. Drie e-learning trainingen in n bundel.
Opleidingstype: Cursus

Access Basis + Vervolg e-learning

Wil je kennismaken met Access en ook gevorderde kennis opdoen? Volg dan onze e-learning Access Basis + Vervolg, waar en wanneer jij maar wilt.
Opleidingstype: Cursus

Access Basis e-learning

Wil je kennismaken met Access? Volg dan onze e-learning Access Basis, zodat je kunt oefenen waar en wanneer jij maar wilt, in je eigen tempo.
Opleidingstype: Cursus

Access Expert e-learning

Ben je goed bekend met Access, maar wil je hier ng meer over weten? Volg dan onze e-learning Access Expert. Waar en wanneer het jou uitkomt.
Opleidingstype: Cursus

Access VBA

Met VBA kun je veel voorkomende handelingen en procedures in Access automatiseren en naar je hand zetten. In deze training en leer in twee dagen om
Opleidingstype: Cursus

Access Vervolg

Heb je al gewerkt met Access en wil je er meer uithalen? In deze tweedaagse training Access Vervolg wordt er dieper ingegaan op het maken van
Opleidingstype: Cursus

Access Vervolg + Expert e-learning

Wil je meer uit Access halen? Volg dan onze e-learning Access Vervolg + Expert, zodat je kunt leren en oefenen waar en wanneer jij wilt.
Opleidingstype: Cursus

Access Vervolg e-learning

Wil je meer uit Access halen? Volg dan onze e-learning Access Vervolg, zodat je kunt oefenen waar en wanneer je maar wilt, in jouw eigen tempo.
Opleidingstype: Cursus

Accountmanagement

De spil in je organisatie worden n blijven, dat is wat een goede accountmanager na dient te streven. Dat is precies waar we in onze driedaagse
Opleidingstype: Cursus

Copyright 2009-2021 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren